Tuesday, March 4, 2008

Shock!!!

you know what?? when i was at the restaurant tadi pagi ani bah, this guy came up to me and said.. eh.. i know you. Then i said ah??? what??? So he said em.. lama sudah eh.. like in school. In serasa nya. Buleh? Then i was shock when he said, pernah ku cium pipi mu??? Terkajut ku berabiz... I mean liat lah first usul atu.. bukan jua kan komen. But rude!!!

What should i do if ada orang rude cani ani? Should i tampar muka nya ka? or what? Rasa kan ku tampar muka nya, tapi inda jua ku kan mau menjatohkan air muka depan orang. Kalau ada air dalam gelas tu, ku siram tarus kali. What should i do??

And you know what he said... eh kau JANDA kan? I mean yeah.. JANDA.. so what??? you think you can just scre* any perempuan yang ada title JANDA???? Excuse me... we are experience lah konon, but tau jua kami masih ada maruah kan di jaga... Hello!!

apa lagi nah, you want to know? .... Let me kongsi with you...


"pukul berapa you balik karang? Dapat me bawa you kah?! Me duda ne."... me pun naik darah merah padam muka ku... then i said what??? aku very busy lah... you know what lagi cakap nya... lah..

"nda kan you sampai pagi? u tinggal di mana?? boleh you ketempat rumah me kah? sudah pernah dengan u tapi lama udah.. siok lah you ani.. ".... @%$#^%*&&^%

Bukan salah orang kah toh?? inda tau sapa aku, then cakap biadap inda bersopan like that. What would you do? Mentang mentang aku janda, keraja di restaurant, kan di bawa suka suka. Ya Allah.. salah kah aku mencari rezeki dengan cara ini? Bagaimana kah harus ku lalui hidup ini yang penoh dengan kekejaman mata hati bagi JANDA JANDA yang hendak mencari rezeki yang semporna? Mengapa ada manusia yang begitu tidak menghormati wanita? Sampai tega berkata begitu? Apa kah pemberian kesempornaan ku ani untuk di caci maki hamun oleh manusia sendiri? apa kah salah dan dosa ku?

You know what, menangis hati ku tarus malu bah. Hati ku menangis, ini lah yang selalu ku dapat selagi ku masih bergelar JANDA. Inda orang kan respect you, because you JANDA. Ya kah? Inda semua lelaki like that. But ada lah. Seperti yang tadi, i really don't know what to do if ada orang yang like this. Anyway, i doakan orang atu selamat lah. It hurts but well, i see more there that i must be strong, i be more matang menghadapi orang orang like this.

I am playing Jamal Abdillah - AZURA. Menangis my heart now, i hope one day someone will dedicate this song for me... that i really meant something to him. But i want to be able to hear it form someone when i am still hidup lah, bukan nya sudah kepergian ku.... sedih jua tu.

oH well... good nyte eh. Everything else look good. But ia lah.. kepada you begelar janda, kuat kan lah semangat. We are all for Allah......

4 comments:

Roman Traders said...

Hi There, I really want to dance around you . Me, my name is Saiful, still single, I am looking a gf but should be from Bandar. Why, Yeah yeah I liked Bandar Seri Begawan . Please layan e-mail ,trade@brudirect.com

or mandiritrade@telkom.net

SuperMummy said...

Hi sis,
Dont worry2 they can say anything they want..They will try to bring you down but dont you ever let them win!!you are you,only you know who you are. Yg penting lots and lots lagi urg yg syg kan you. go to hell to them hehe.. love ya sis!!

Shah said...

Hi Dj.Zura ... nice name actually, I think its much better if I call u Aniza. Just straight to the point why not u tampar saja that man. Its doesn't matter how its all about maruah... I think I know you as well but that time you masih lagi form 1 at Berakas Secondary School.There are 3 girls that time yang selalu sama-sama kemana saja You, Anim and Dina. And your brother Eddy is at the same class with me (Form 1 B). And meet him again after 3 years when he joint boys wing.When I looked at your pictures ... you still the same inda banyak perubahan masih lawa and sexy. Anyway good luck to you walaupun you are single mum but inda semestinye orang boleh bebuat sesuka hati keatas you.Ok then thats all .. send my regard to your brother.

Airul Ahmad said...

Wah Zura..kasar jua bhasa dat guy ah? & I agree with supermummy "..dont you ever let them win!!"