Sunday, August 1, 2010

Meliat wayang

Seen the movie yang mimpi dalam mimpi. Apa nama nya nie? em... Oh INCEPTION kah? Haha.. nya bisdiorang siok. Au siok mimpi dalam mimpi. Pernah you mimpi dalam mimpi? Me? Pernah eh. Kalau yang cerita em... yang ada sweets atu, inda siok tu. Inda tau bila kan bangun nya. Tau you apa sweets ani kah?

Biar misteri untuk you apa sweets atu. Bayangkan baru you tau jawapan nya. Frankly, menguap-guap ku meliat wayanga atu. Bukan apa, yang jalan cerita nya could be better. Yang pelakun all okay, superb. Tapi just comment jalan cerita nya saja. Could be better.

Em.. yup, sudah jua SALT. Interesting, of course pelakun nya steady yo! Angelina Jolie.. wowowowowoooow!!! Em.. ganya of course lah jua inda real bila bab bini bini melompat lompat terajun atas lori atu. Patah kali tu kaki kalau real.. em.. tapi kalau pikir determination, mayby jua ah. I like bab ia expect hubby nya selamat, sekali kena timbak tia dapan mata nya, ia act cool saja tapi Tuhan saja tau hati nya, mati eh semua bila ia melepaskan panasnya. Atu baru bini. Walau macam mana pun, sayang nya atu real untuk hubby nya. BETRAYED AND ACCUSED .. Suka ku eh.. atu tah creation bagi bini bini. Watak atu semua boleh ada, ganya separoh bini bini inda tau.. heheheheh!! banar kah? Tanya lah. Me pun senyum bah menaip naip ani.

Oh .. i like Despicable me.. CUTE!!


1 comment:

7th Sign said...

hehe.. kami sikit lagi kan ttdo meliat inception.. jln crita lagi putar belit! ahha